Volg mij:

Vrij om jezelf te zijn

Workshops

Al mijn workshops zijn gebaseerd op de MatriXmethode. Zonder je ziel en zaligheid bloot te geven kun je de oefeningen zelf doen en direct de voordelen ervaren.

Rust in je hoofd

De workshop ‘rust in je hoofd’ geeft je de creatieve ervaring hoe je zelf je hoofd kunt opruimen, met alleen díe dingen erin die je wenst. Zo kun je direct na de workshop al profiteren van een stressvrij en opgeruimd hoofd.

Makkelijker leren

Hoe je op een andere manier kunt leren en automatiseren ervaar je in de workshop ‘makkelijker leren’, voor jezelf of voor anderen, zoals je kinderen, leerlingen of collega’s. Met als resultaat: makkelijker informatie opnemen, leren, lezen en rekenen, ook voor diegenen die nu moeite hebben en achterblijven.
Je ontdekt je eigen leersysteem en leert hoe je de informatie per systeem kunt opnemen (en aanbieden zodat anderen jouw informatie opnemen).

Emoties de baas

Met de workshop ‘emoties de baas’ krijg je inzicht hoe je de beleving van je emoties kunt veranderen en kun je dit zelf ervaren. Bijvoorbeeld bij spinnenangst, faalangst, examenvrees, stress en vliegangst, maar ook bij fobieën, psychosomatische klachten en post traumatische stress.

Workshop op maat

Ook een workshop op maat behoort tot de mogelijkheden. Graag kom ik dan – binnen de provincie Drenthe – op locatie van de school of het bedrijf voor een van de eerdergenoemde workshops of een workshop specifiek samengesteld voor bijvoorbeeld een studie- of teamdag.

Desgewenst op een geschikte en sfeervolle locatie buitenshuis zodat je er even helemaal uit bent, bijvoorbeeld in combinatie met een andere teamactiviteit.

Neem contact op

Wil je weten wat ik voor je kan betekenen? Of heb je een reactie op één van mijn blogs?
Vul het contactformulier in of maak een belafspraak voor een vrijblijvende kennismaking van 15 minuten.
Gewoon doen! Waarom zou je wachten?