home

volg VitaMien op

inschrijven nieuwsbrief

 

Praktijk VitaMien, Wilhelminastraat 17, 9431 BA Westerbork   t 06-506 266 27   i info@praktijkvitamien.nl     bel of mail voor meer info

voor kinderen en volwassenen

Algemene Voorwaarden
& Privacy Verklaring

Je bent weer welkom in de praktijk, uiteraard met de nodige Corona-maatregelen.    

 

Individuele psychosociale begeleiding

Zowel kinderen als volwassenen vinden in praktijk VitaMien hun eigen oplossingen voor mentale en emotionele problemen.

Deze variëren van leerproblemen, drukke en volle hoofden en slechte concentratie tot trauma’s, angsten en fobieën, depressiviteit, woedeaanvallen en psychosomatische klachten.

Dit doe ik met MatriXcoaching, hypnotherapie en EMDR, methodes waarmee je vele (hardnekkige) problemen kunt aanpakken. Je vindt de oplossingen in jezelf, je hoeft ze ‘alleen maar’ te ontdekken.

 

Groepen

Waar je ook bent en wat je ook doet, we hebben allemaal dagelijks te maken met informatieverwerking en emoties. Hoe we daar handig mee om kunnen gaan zodat we ons onbelemmerd kunnen ontwikkelen, hebben we meestal niet geleerd.

Graag vertel ik met een lezing hoe je je leerstrategie effectiever kunt maken. En hoe je emotionele belevingen die belemmerend werken, kunt veranderen. Dit is niet alleen handig voor jezelf maar ook voor je collega’s, kinderen en leerlingen.
Wil je het ook zelf ervaren, doe dan één van de workshops. Dit alles in een gemoedelijke sfeer en zonder je ziel en zaligheid te hoeven blootgeven, dus uitermate geschikt voor teams in bedrijven en scholen, of voor ouders en vriendengroepen.

 

WAT IK DOE