Volg mij:

Vrij om jezelf te zijn

Volwassenen

Er komt een moment dat je beseft dat je zo niet verder komt. Met de patronen die je hebt geleerd in je jeugd ben je vol goede moed aan de slag gegaan. Om het net zo, of juist niet zo (!) te doen zoals je ouders.

Wanneer vervelende situaties of hardnekkige (ook lichamelijke) problemen niet veranderen of de relatie met je kind(eren), partner of anderen moeizaam verloopt, ondanks al jouw inspanning en goede wil, is het tijd voor een andere aanpak.

Je mag op zoek gaan naar je onbewuste drijfveren en blokkades die je huidige gedrag of situatie in stand houden. Eenmaal in balans zul je in staat zijn om met kracht en positiviteit met de situaties en mensen om je heen om te gaan.

Consulten

In het eerste consult bespreken we uitgebreid jouw hulpvraag en maak je kennis met mijn methodes. We bespreken het traject dat kan leiden tot het gewenste resultaat, waardoor je inzicht krijgt in de kosten en de tijdsduur.

Doel is altijd een kortdurend traject waarna je zelf weer verder kunt, dus geen jarenlange coaching en therapie. Denk daarbij aan zo’n 4 tot 10 sessies om de 2 weken.

De consulten duren 1,5 uur per keer en bedragen € 120,00 (geen btw). Als je aanvullend verzekerd bent voor alternatieve geneeswijzen kun je mijn facturen bij je zorgverzekering indienen.

Relatietherapie wordt doorgaans niet vergoed door de zorgverzekering. Een consult van 1,5 uur bedraagt € 145,00 (incl. 21%).

Neem contact op

Wil je weten wat ik voor je kan betekenen? Of heb je een reactie op één van mijn blogs?
Vul het contactformulier in of maak een belafspraak voor een vrijblijvende kennismaking van 15 minuten.
Gewoon doen! Waarom zou je wachten?