home

volg VitaMien op

inschrijven nieuwsbrief

 

Praktijk VitaMien, Wilhelminastraat 17, 9431 BA Westerbork   t 06-506 266 27   i info@praktijkvitamien.nl     bel of mail voor meer info

voor kinderen en volwassenen

Algemene Voorwaarden
& Privacy Verklaring

Je bent weer welkom in de praktijk, uiteraard met de nodige Corona-maatregelen.    

 

Voor volwassenen en kinderen/jongeren hebben we een verschillend traject, onder andere doordat de tijdsduur van het psychosociale consult korter is. Kinderen en jongeren zijn sneller uit hun concentratie en een sessie kan best inspannend zijn. Bij volwassenen is er weer meer gelegenheid tot evaluatie en gesprek tijdens het consult.

Wanneer er sprake is van een (vermoedelijk) ziektebeeld zal ik altijd doorverwijzen naar een arts. In geval je al bij een arts onder behandeling bent, werk ik graag samen, zodat je uit verschillende invalshoeken wordt ondersteund. Uiteraard zal er alleen gegevensuitwisseling plaatsvinden als je daarvoor toestemming hebt gegeven.

 

Kwaliteit

Ik ben lid van de Vereniging Integrale Vitaliteitkunde (VIV, registratienummer 1907802B) en daarmee gehouden aan de VIV-praktijkcode en ethische code. De VIV is als enige beroepsvereniging ISO-gecertificeerd en in het bezit van het KIWA-Keurmerk Complementaire Zorg. Je dient voor behandeling/therapie een ‘informed consent’ (overeenkomst tussen behandelaar en cliënt) te ondertekenen en akkoord te gaan met de Algemene Voorwaarden. Heb je een klacht over een behandeling en komen wij er samen niet uit dan kun je een klacht indienen bij de VIV.
Om voor vergoeding van de zorgverzekering in aanmerking te komen is mijn psychosociale begeleiding ook opgenomen in het RBCZ-register onder licentienummer 505024R.

 

TRAJECT EN TARIEF