home

volg VitaMien op

inschrijven nieuwsbrief

 

Praktijk VitaMien, Wilhelminastraat 17, 9431 BA Westerbork   t 06-506 266 27   i info@praktijkvitamien.nl     bel of mail voor meer info

voor kinderen en volwassenen

Algemene Voorwaarden
& Privacy Verklaring

Je bent weer welkom in de praktijk, uiteraard met de nodige Corona-maatregelen.    

 

Nadat de afspraak is gemaakt, ontvang je een intakeformulier welke je voorafgaand aan het eerste consult aan ons kunt toesturen. Hierop wordt zowel de hulpvraag van het kind als dat van de ouders/verzorgers ingevuld. Uitgangspunt zal de hulpvraag van het kind zijn, al houden we uiteraard de informatie van de ouders in ons achterhoofd. Voorafgaand vindt er ook een aparte intake plaats met de ouders/verzorgers, en na 3 consulten een (tussentijdse) evaluatie.

In het eerste gesprek zal de hulpvraag kort worden besproken en zal de nadruk liggen op uitleg van het traject en wat de coaching of therapie zoal inhoudt. In geval van leer- en emotionele problemen biedt MatriXcoaching meestal uitkomst en vertel ik hoe deze methode werkt. Wanneer iedereen zich erin kan vinden, gaan we direct met deze coaching van start. Indien dit geen belemmering is voor de coaching van het kind, ben je als ouder de eerste keer welkom om erbij te blijven. Zo kun je zien hoe de MatriXmethode werkt. Alle volgende consulten zijn met het kind alleen.

Voor kinderen en jongeren duren de consulten 1 uur. Ze vinden om de 2 weken plaats.

Indien er behoefte is aan regelmatig oefenen met de nieuwe leermethode cq. huiswerkbegeleiding kan er een individueel traject worden afgesproken. Bij meerdere individuele aanvragen is een groepstraject ook mogelijk.

 

In geval van klachten met een medische oorzaak of bij twijfel, adviseer ik eveneens een arts te raadplegen.

 

TRAJECT KINDEREN EN JONGEREN

TRAJECT EN TARIEF