home

volg VitaMien op

inschrijven nieuwsbrief

 

Praktijk VitaMien, Wilhelminastraat 17, 9431 BA Westerbork   t 06-506 266 27   i info@praktijkvitamien.nl     bel of mail voor meer info

voor kinderen en volwassenen

Algemene Voorwaarden
& Privacy Verklaring

Je bent weer welkom in de praktijk, uiteraard met de nodige Corona-maatregelen.    

 

Regressietherapie gaat uit van de visie dat alle mentale, emotionele en psychosomatische problemen voortkomen uit het verleden. De problemen kunnen in dit leven zijn ontstaan, maar ook in levens vóór dit leven. Eens heb je het trauma opgelopen en opgeslagen in je mentale, emotionele en/of fysieke (psychosomatische) systeem.  En daar kun je nu, in het heden, last van hebben. Met regressie- en reïncarnatietherapie maak je via hypnose contact met je onbewuste en ga je terug naar het moment dat het trauma ontstond. Hieruit ontstaat inzicht en ontlading via het bewuste.

Of je in reïncarnatie gelooft of niet, is niet zo relevant voor deze therapie. De ervaring wijst uit dat je via het onbewuste altijd bij een situatie uitkomt die je helpt bij het aanpakken van het probleem in het heden. Het is een beleving die blijkbaar onbewust bij je leeft en je kunt ermee aan de slag om door herbeleving de lading ervan af te halen. Door relaties te leggen met het probleem nu en de opgeroepen gebeurtenis, creëer je vervolgens inzicht hoe je weer verder kunt in het heden.

 

 

REGRESSIE- EN REïNCARNATIETHERAPIE

WAT IK DOE