home

volg VitaMien op

inschrijven nieuwsbrief

 

Praktijk VitaMien, Wilhelminastraat 17, 9431 BA Westerbork   t 06-506 266 27   i info@praktijkvitamien.nl     bel of mail voor meer info

voor kinderen en volwassenen

Algemene Voorwaarden
& Privacy Verklaring

Je bent weer welkom in de praktijk, uiteraard met de nodige Corona-maatregelen.    

 

Wat doe je als je merkt dat je kind slim is, maar de resultaten op school achterblijven. Met name bij lezen (en dyslexie), spelling, automatiseren van tafels en rekenen (en dyscalculie). Maar denk ook aan klok kijken, dagen en maanden, topografie, een vreemde taal. Dat je weet dat je kind meer zou kunnen, maar het op een of andere manier niet lukt. Dat je kind zelfs denkt dat hij dom is.

En wat als dit jezelf betreft? Dat je als (jong) volwassene of oudere moeite hebt met studeren, of afspraken plannen en concentreren. Komt de informatie wel binnen? En als het binnenkomt, kun je er wat mee? En hoe sla je het dan bewust op, zodat je het later weer kunt gebruiken?

In deze workshop leer je hoe je visueel alle informatie kunt opslaan, bijvoorbeeld basisinformatie zoals het alfabet, de getallen 1 t/m 100 en de tafels. Hierdoor ervaar je wat dit met je doet als je leest en hoe makkelijk je de nieuw opgeslagen informatie weer kunt terugvinden.

Handig voor jezelf en o zo belangrijk voor kinderen die op school nu niet meekomen.

 

Workshop ‘anders leren met de MatriXmethode’:

 

Voor wie:          leerlingen, coaches, therapeuten, onderwijzers en andere professionals in het onderwijs, personeelsmanagers, ouders en iedereen die nieuwsgierig is hoe de MatriXmethode voor zichzelf kan werken

Door wie:          Natalie Stort-Achterberg, MatriXcoach en psychosociaal therapeut

Datum:              vraag een eigen workshop aan op een datum die jullie schikt

Prijs:                € 45,00 (incl. 21% btw) incl. koffie en thee

Locatie:            omgeving Westerbork of eigen locatie op aanvraag

Aanmelden:      mail naar info@praktijkvitamien.nl; laat je interesse ook weten als er nog geen datum is gepland!

Informatie:       bel 06-50626627 of mail voor meer informatie

 

Na betaling op bankrekening NL71 INGB 0004 4442 52 t.n.v. Praktijk VitaMien, onder vermelding van ‘workshop makkelijker leren (datum)’, ontvang je de bevestiging. De workshop gaat door bij minimaal 4 deelnemers tot een maximum van 12. In overleg is een grotere groep mogelijk.

 

WORKSHOPS

MAKKELIJKER LEREN

WAT IK DOE