Volg mij:

Vrij om jezelf te zijn

Jeugd

Wat doe je als je merkt dat je kind slim is, maar de resultaten op school achterblijven? Bij voorbeeld door een slechte concentratie of bij lezen, spelling, automatiseren van tafels en rekenen. Maar denk ook aan klok kijken, dagen en maanden, topografie of nieuwe vakken als wiskunde en een vreemde taal.
Dat je weet dat je kind meer zou kunnen, maar het op een of andere manier niet lukt. Dat je kind na de zoveelste faalervaring zelfs denkt dat hij of zij dom is.

Aan het gedrag merk je of je kind emotioneel in balans is. Als verdriet, boosheid of angst de overhand nemen, bied je natuurlijk allereerst als ouder de steun en het vertrouwen dat het allemaal goed zal komen.

Wanneer je merkt dat je kind of leerling vastloopt en er, ook met jouw hulp, niet uitkomt, is het verstandig om steun te zoeken bij een expert.
Je kind gaat ervaren dat het met de MatriXmethode een oplossing in zichzelf kan vinden, met een eigen, handigere strategie. Voor zowel belemmerende emoties als alle informatie die op school moet worden onthouden en gebruikt.

Zodat je kind zich weer vrij en positief verder kan ontwikkelen.

Consulten

De behandeling bestaat uit:

  • het eerste consult samen met één van de ouders/verzorgers
  • een aparte intake met beide ouders
  • 2-wekelijkse consulten waarin jouw kind en ik samen aan de slag gaan
  • een evaluatie met beide ouders.

De trajecten zijn doorgaans kort, variërend van minimaal 2 tot maximaal zo’n 10 keer.
Een consult duurt 1 uur en bedraagt € 80,00. Als je aanvullend verzekerd bent voor alternatieve geneeswijzen kun je mijn facturen bij je zorgverzekering indienen.

Neem contact op

Wil je weten wat ik voor je kan betekenen? Of heb je een reactie op één van mijn blogs?
Vul het contactformulier in of maak een belafspraak voor een vrijblijvende kennismaking van 15 minuten.
Gewoon doen! Waarom zou je wachten?