home

volg VitaMien op

inschrijven nieuwsbrief

 

Praktijk VitaMien, Wilhelminastraat 17, 9431 BA Westerbork   t 06-506 266 27   i info@praktijkvitamien.nl     bel of mail voor meer info

voor kinderen en volwassenen

Algemene Voorwaarden
& Privacy Verklaring

Je bent weer welkom in de praktijk, uiteraard met de nodige Corona-maatregelen.    

 

Vrouw, 67 jaar, relatieprobleem: “Ik heb de therapie als goed ervaren. Het is fijn om je uit te kunnen spreken en zelfinzicht te krijgen.

Tips te krijgen hoe je met bepaalde dingen kunt omgaan. Communicatie m.n. hoe je iets zegt is heel belangrijk. Maar wanneer je partner niet open staat om samen in gesprek te gaan, moet je zelf een manier vinden om er mee om te gaan.”

 

Vrouw, 47 jaar, angsten (autorijden op snelweg, vliegen, zeilen) en burn-out: “Ik ben 7 keer bij je geweest en heb deze sessies als heel prettig ervaren. Telkens stelde je kritische vragen die mij prikkelden en spiegelden en die mij verder hielpen. De MatriXmethode bleek bij mij goed te werken en is dan ook veelvuldig ingezet bij de diverse problemen die ik had. Ik kan daarmee nu ondertussen ook goed zelf mee aan de slag.”

 

Vrouw, 39 jaar, onrust in hoofd en omgaan met drukte/stress: “Ik heb de therapie als prettig en ontspannend ervaren. Het lukt steeds beter en vaker om rustig te blijven bij stressmomenten.”

 

Vrouw, 46 jaar, werkgerelateerde stress en burnout: “Ik heb de therapie als erg prettig ervaren. Middels de hypno sessies en matrix methode kwam ik op lagen in mezelf terecht waar het inzicht lag. Door de vragen die er gesteld werden en samen naar de kern te gaan zonder het te sturen kwamen vanzelf de antwoorden bij mij binnen waarmee ik in het dagelijks leven aan de slag kon.”

 

Vrouw, 42 jaar, hoe omgaan met hooggevoeligheid en hervinden innerlijke kracht: “Meer innerlijke kracht, stuk zelfvertrouwen is weer terug gekomen. En bewustwording van blinde vlekken.”

 

Vrouw, 46 jaar, slapeloosheid: “Erg verrast door de resultaten. Na de eerste sessie sliep ik direct beter maar na een week verslechterde het weer. Na 5 sessies slaap ik iedere nacht minimaal 7 uur wat me al anderhalf jaar niet gelukt was. Verder vind ik Natalie een prettige manier van benaderen hebben met een professionele aanpak.”

 

Man, 57 jaar, gevoel van eenzaamheid: “Ik ben verbaasd over mezelf hoe ik de therapie kon toepassen door visualisering van mijn gevoel. Hierdoor (effect) kan ik het verwijderen waardoor ik meer energie heb en positiever in het leven ben komen te staan.”

 

Vrouw, 42 jaar, stress, frustratie, onmacht en boosheid in bepaalde situaties: “De therapie heb ik als bijzonder verrassend en effectief ervaren. Ook heeft het mij tot eigen inzicht/aandeel doen inzien in situaties, hoe je zelf reageert en men reageert op jouw reacties en of een en ander wel terecht is. Tevens hoe een gesprek makkelijker kan verlopen als je je ook bewust bent van je eigen reacties. En de dingen op een andere manier overbrengt/ ter sprake brengt.”

 

Vrouw, 34 jaar, frustraties, schuldgevoel, onrust, angst voor burn-out: “Ik ben weer dichter bij mezelf gekomen. Ik weet weer wie ik ben, maar ook wie ik wil zijn. Ik heb vooral veel rust en duidelijkheid terug.”

 

Meisje, 15 jaar, vol en druk hoofd, slechte concentratie: “Gesprekken waren heel fijn. Ik heb geleerd om me minder aan te trekken van anderen, om beter met mijn hoofd om te gaan en kan me nu beter concentreren/focussen. Maar ik ben er nog niet. Ik zou het liefst elke week even langskomen :-)”

 

Moeder van meisje, 9 jaar, veel zorgen maken en moeite met slapen: Allereerst dacht ik dat het bij mijn dochter niet zou werken. Ik vond het allemaal wat zweverig. Maar toen Natalie eenmaal met haar bezig was, zag ik dat het voor mijn dochter een opluchting werd. Ze kon haar verhaal en zorgen kwijt zonder dat ze het zelf echt door had. Mijn dochter tekende het van zich af. En door Natalie haar methoden kon ze haar hoofd leeg maken en alles een plekje geven. Ik ben erg tevreden met het resultaat.”

 

Meisje, 13 jaar, moeite met rekenen, planning en angstig: “De therapie  van Natalie was prettig en rustig. Ik heb het inzicht gekregen dat ik er echt mag zijn en vertrouwen mag hebben in mezelf. Ik merk dat ik ook sneller durf te zeggen dat ik het ergens niet mee eens ben.”

 

Man, 27 jaar: Meteen tijdens de lezing die ik heb bijgewoond kreeg ik het idee dat dit wel eens een goeie methode was voor de problemen waar ik tegenaan liep. Bovendien had ik wel het idee een ‘klik’ te hebben met de matrixcoach (Nathalie).Toch heb ik nog een tijd gewacht om me aan te melden voor de matrixcoaching. Maar ik ben erg blij dat ik die stap toch genomen heb!

Mijn hoofd voelt opgeruimd waardoor ik mij beter kan concentreren dan voorheen en ik minder het gevoel heb dat alles teveel is. Ik kan me grenzen nu beter aangeven als het me wel teveel wordt. Maar het grootste verschil zit hem wat mij betreft in mijn negatieve zelfbeeld wat ik had. Ik heb dat om kunnen zetten naar meer positiviteit waardoor ik ook minder onzeker ben. Ik ga nu meer van mezelf uit ipv de mening van anderen zwaarder te laten tellen. En dat voelt erg fijn!”

 

Vrouw, 40 jaar: Door de Matrix Methode bij VitaMien is het veel rustiger geworden in mijn hoofd, waardoor ik situaties beter kan inschatten en rustiger zonder storende emoties kan analyseren. De nachtrust is verbeterd.  Daarnaast heb ik het grootste deel van mijn examenvrees kunnen overwinnen.”

 

Ouders van jongen, 11 jaar, snel afgeleid, dromerig, moeite met concentreren op de lesstof: “Het gaat heel goed met hem, we zijn heel verbaasd dat de methode zo goed werkt. Hij leert een stuk makkelijker en geeft aan dat hij geen moeite meer heeft met opletten. Alle opdrachten heeft hij nu steeds op tijd af. Hij is een stuk actiever geworden in zijn doen en laten en ook de leraar geeft aan dat hij meer zin lijkt te hebben in school.”

 

Meisje, 10 jaar, moeite op school en met onthouden, plus faalangst: “Op school gaat het beter, ik schrijf bijna niets meer fout. Rekenen zal altijd wel lastig blijven, maar ik vind het niet meer erg. En ik denk niet meer ‘ik kan het niet’.”

 

Ouders van jongen, 10 jaar, negatief zelfbeeld, bang in het donker, gepest worden, niet voor zichzelf opkomen: “Hij heeft zijn spreekbeurt gehad en zonder een teken van faalangst of voordien een onrustige nacht of huilen. En er een 8 voor gehaald!” En zoals hij zelf zegt: “Ik heb geen last meer van de pesters, het raakt me niet meer, met 1 ervan speel ik zelfs nu”.

 

Ouders van meisje, 11 jaar, door elkaar halen van letters (s/z, ch/g, f/v): “Onze dochter heeft er veel aan gehad. Na 2x coaching was ze in staat om zichzelf weer op de goede weg te helpen als het toch weer fout ging. In plaats van het nare gevoel dat ze daarbij altijd kreeg, kan ze nu zichzelf herstellen met ‘het komt wel goed, ik gebruik gewoon de methode van de coaching’.”

 

Ouders van meisje, 10 jaar, moeite met en hekel aan Engels: “De hekel aan het vak Engels is helemaal overgegaan. De nare bijgedachte is vernietigd en ze doet nu gewoon haar huiswerk, zonder klagen! En haar resultaten zijn ook beter.”

 

Ouders van jongen, 9 jaar, moeite met spelling en concentratie: “In plaats van 15 van de 20 woorden fout in een dictee heeft hij na de coaching maar 4 fouten gemaakt in een dictee. De leraar vroeg wat er ineens met hem was gebeurd!”

 

CLIENTEN

WAT ANDEREN ZEGGEN