home

volg VitaMien op

inschrijven nieuwsbrief

 

Praktijk VitaMien, Wilhelminastraat 17, 9431 BA Westerbork   t 06-506 266 27   i info@praktijkvitamien.nl     bel of mail voor meer info

voor kinderen en de volwassenen die hen begeleiden

Algemene Voorwaarden
& Privacy Verklaring

 

Het overkomt ons allemaal wel eens. Dat we goede voornemens hebben, er helemaal voor willen gaan want we weten hoe goed het voor ons is, en het vervolgens niet voor elkaar krijgen om het vol te houden. Blijkbaar is er niet alleen een deel in  ons dat wil veranderen, maar zijn er ook één of meerdere delen die deze verandering niet zien zitten. Die nog voordeel zien in het oude gedrag. Dan kun je nog zo hard je best doen, onbewust werk je jezelf tegelijkertijd tegen.

Elk deel in ons heeft een positieve intentie, om ons zo goed mogelijk te beschermen tegen pijn en gevaar, hoe ‘fout’ het gedrag ook is wat eruit voortkomt. Met psychosociale therapie kun je ontdekken welke delen voor welk gedrag zorgen en wat ze voor je willen bereiken. Eenmaal ‘in gesprek’ met je onbewuste kun je onderliggende overtuigingen veranderen en emoties verwerken. Zodat je in het dagelijks leven voor 100% de verandering kunt doorvoeren die je zo graag wenst.

WAAROM

VERANDEREN