home

volg VitaMien op

inschrijven nieuwsbrief

 

Praktijk VitaMien, Wilhelminastraat 17, 9431 BA Westerbork   t 06-506 266 27   i info@praktijkvitamien.nl     bel of mail voor meer info

voor kinderen en de volwassenen die hen begeleiden

Algemene Voorwaarden
& Privacy Verklaring

 

Want to be a great parent? Let your children be bored (bron: World Economic Forum)
 

Een uitdaging voor de ouder! Tip: bepaal een maximale tijd per dag of week voor de tv-, laptop- en andere schermen. Begin met zo min mogelijk schermtijd en op zo jong mogelijke leeftijd. Waar ze niet aan gewend raken, zullen ze ook niet missen en uitbreiden is makkelijker dan terugdraaien :-)

En misschien is nog wel het moeilijkste om zelf het goede voorbeeld te geven... Want hoeveel tijd kijk je zelf naar een scherm?

Een mooi moment om het voor jezelf ook weer wat te minderen, niet?

Link filmpje Facebook

Link artikel Why being bored is good for children.

 

 

Migraine, ontdek én verwerk de emotionele lading met hypnotherapie
 

Migraine is een aanvalshoofdpijn die grote impact op je leven en je gezin kan hebben. Vaak is er geen aanwijsbare oorzaak voor. Van 1 tot 7 september was het de week van Migraine. Op http://migraineweek.nl/ staat veel informatie over omgaan met migraine.

Denk naast de waardevolle tips op deze site ook eens aan de oplossingen die hypnotherapie kan bieden: vanuit onbewust niveau inzicht krijgen in de oorsprong en het verwerken van de emotionele ladingen die hierbij horen.

TIPS

INHOUD

 

Want to be a great parent? Let your children be bored.

 

Migraine, ontdek én verwerk de emotionele lading met hypnotherapie.