home

volg VitaMien op

inschrijven nieuwsbrief

 

Praktijk VitaMien, Wilhelminastraat 17, 9431 BA Westerbork   t 06-506 266 27   i info@praktijkvitamien.nl     bel of mail voor meer info

voor kinderen en volwassenen

Algemene Voorwaarden
& Privacy Verklaring

Je bent weer welkom in de praktijk, uiteraard met de nodige Corona-maatregelen.    

 

Hypnotherapie is een behandelmethode waarbij trance (de hypnotische staat) de spil vormt. Deze trance wordt doelbewust opgewekt om therapeutisch te kunnen inzetten. In tegenstelling tot wat bij theaterhypnose gebeurt, behoud je altijd de controle over jezelf. Je bent vaker onder hypnose dan je zelf denkt. Denk maar eens aan al die keren dat je dagdroomde, of hoe je misschien opging in dat ene boek of die film. Er is dan sprake van een spontane trance. De prikkels van buitenaf zijn minder voelbaar, doordat je volledig bent geconcentreerd.

Bij hypnotherapie is dat niet anders. Ik breng je in trance en je richt je aandacht op wat er in je leeft, zodat je contact kunt maken met onbewuste gevoelens, overtuigingen en strategieën. Emotionele ladingen kunnen worden geneutraliseerd en er ontstaan nieuwe inzichten die je, nu je je er bewust van bent, kunt toepassen in het dagelijks leven om zo gestelde doelen te verwezenlijken.

 

 

HYPNOTHERAPIE

WAT IK DOE